Креппо з прошуто та грибами прямісінько з Італії

Posted by

·

#смачні_історії

Дощить, пасмурно і прохолодно? А в нас є дещо, від чого стане сонячно і тепло. Це – смачні страви прямісінько з Італії від нашого фуд-блогера Джемми ді Натале. Вона сьогодні розповість про креппо з прошуто та грибами (якраз у наших лісах нечуваний урожай грибів 🙂 )

Інгредієнти:

4 яйця, 250 г борошна, півлітра молока, трошки солі, 40 г масла – для млинців (креппо).
1 л молока, 50 г масла, 50 г борошна, сіль – для соусу бешамель.

Гриби, пармезан, моцарела, прошуто та 3 ложки соусу бешамель – для начинки.
Спочатку готуємо млинці, перемішавши борошно з молоком, маслом та сіллю і випікаємо на пательні їх протягом 2 хв.

Перевертаємо, знову випікаємо 2 хв. І так готуємо 4 млинці.

Далі готуємо соус бешамель, перемішуючи гаряче молоко, масло, сіль та борошно.

Потім підсмажуємо гриби, нарізаємо прошуто, моцарелу і пармезан, додаємо 1- 3 ложки соусу бешамель, перемішуємо.

Беремо млинці, пересипаємо їх пошарово начинкою та кількома ложками соусу бешамель кожен.
Далі ставимо ненадовго в духовку запікати.

Смачного! Історії можуть гарантувати, що це дуже смачно, бо спробували й були в захваті.

Автор Тетяна Пивовар