#смачні_історії
Італійці відомі світові своєю здоровою, смачною та розмаїтною кухнею.
Ми звернулись до італійського кухаря Джемми ді Натале, щоб вона поділилась своїми смачними рецептами спеціально для читачів Історій.
Ловіть рецепт смаколика для вихідних!
Штрудель з яблуками по-італійськи:
Беремо 3 яблука, очищуємо їх від шкірки, ріжемо на шматочки, складаємо в пательню, окроплюємо соком вичавленого лимону, додаємо 2 ложки цукру, посипаємо корицею, додаємо шматочок вершкового масла і смажимо хвилин 10 на маленькому вогні.
Підсмаживши, чекаємо, коли охолоне, а потім додаємо туди горіхи, сухофрукти, 3 ложки варення (будь-якого), пачку розкришеного печива, або панірувальні сухарі.
Далі беремо шарове тісто прямокутної форми, кладемо туди начинку посередині, лишаючи місце по боках, щоб тісто можна було загорнути, і загортаємо. Потім змащуємо зверху молоком з цукром і робимо косі надрізи ножем.
Далі ставимо в розігріту духовку й випікаємо при температурі 180 – 200 градусів 20 – 25 хвилин.
Смачного!
Історії перевірили: штрудель неймовірно смачний! 🙂
Автор Тетяна Пивовар

















